Firma events

”Arrangementer for alle vi samarbejder med”

Fra KIF Tennis side ønsker vi så stor aktivitet i og omkring klubben som overhovedet muligt.

For at sikre dette har vi nogle gode tilbud til både vores medlemmer, vores sponsorer, firmaer udenfor vores erhvervsnetværk og foreninger og klubber, der har lyst til at prøve tennisspillet.

 

Medlemmer og sponsorer

Her tilbyder vi bl.a. en gang om året at deltage i en større tennisevent i Danmark. De seneste år har vi valgt at være med, når der kaldes til Champions Battle i BOXEN i Herning. Serena Williams (2014 og 2015), Caroline Wosniacki (2015) og Ana Ivanovic (2014) har været verdensstjernerne, vi har oplevet på nærmeste hold.

Dette arrangement vil vi fortsætte med at tilbyde i efteråret, så længe det giver værdi for deltagerne.

Se invitationen til sidste års event her: KIF Tennis – Champions Battle 2015 – Invitation

 

Sidste år lige efter sommerferien (2015) gennemførte KIFs 10 foreninger en samlet event, som blev døbt ”KIF Dagen”. En dag, hvor både medlemmer,

sponsorer, Koldings borgere og alle andre får mulighed for at se hvad den enkelte forening tilbyder.

Dette arrangement var KIF Tennis en af de bærende kræfter for.

Vi afviklede bl.a. en show kamp, hvor borgmester Jørn Pedersen sammen med Dorthe Johannsen vandt en sjov kamp over byrådsmedlem Christian Haugk og vores cheftræner Lotte Gundtoft. Mest for sjov – men alle 4 var ret gode til at holde rigtigt på ketcheren.

 

Firma- og klub events

For de firmaer og klubber, der gerne vil arrangere noget for deres ansatte / medlemmer, findes der hos os en mulighed for enten at lave et rent tennis-arrangement eller et kombinationsarrangement, hvor vi laver et program sammen med en eller flere af KIF afdelingerne.

Det kan f.eks. være kombinationen med at medarbejderne deles i hold, hvor nogen går til tennis, andre til bowling og andre igen til bowls. Alt sammen i Kolding Hallerne og på vores tennisanlæg. Det kombineres fint med lækker mad fra Caféen i Kolding Hallerne. En god oplevelse for alle

Se eksempel her: KIF Tennis – Arrangement firma.