Find din medlemsgruppe

I KIF-tennis ønsker vi at sikre, at du som medlem, er aktiv og kommer ud og spiller og træner, så meget du har lyst og tid til.

Vi vil derfor gerne, have dig til at finde din medlemsgruppe, ved hjælp af skemaet herunder, og blive medlem af vores facebook grupper.

På den måde, kan give dig relevante informationer via facebook, og samtidigt vil du få forbindelse til de andre spillere i din gruppe.

 

Facebookgrupperne bruges dels til at informere om hvad der sker i klubben, og dels af spillerne selv, til at søge efter andre at spille med.

Traditionelt har de fleste tennisspillere haft en fast makker, som de spilllede med  – den model forsøger vi at lave et alternativ til, for de spillere som gerne vil spille mere.

Ulempen ved kun at have en, eller meget få faste makkere, er at det kan være svært finde et tidspunkt, hvor man begge kan spille, og hvis ens faste makker bliver skadet eller er på ferie, kommer man ikke ud og får spillet. En anden ulempe er, at man ikke altid udvikler sig så meget, når man altid spiller mod den samme modstander.

Gennem vores facebook grupper, kan man på en nem og uformel måde, finde andre spillere i samme aldersgruppe og på ca. samme niveau, som man kan aftale kampe/spil med.

 

Vi startede med facebookgrupperne sidste år, hvor KIF Tennis “Herre-klubben”, blev en stor succes og var den direkte årsag til, at medlemmerne af denne gruppe spillede mere end de normalt ville have gjort og fik mange nye relationer.

 

Find din medlemsgruppe her og anmod om medlemsskab i den ønskede facebook-gruppe. Er du i tvivl om dit niveau så kig på skemaet nedenunder.

 

AlderKønNiveauTræningFacebook gruppe
0-18Drenge/PigerAlleJunior træning
Tirsdag kl. 16-18
KIF-Tennis "Junior-klubben"
19 - 60(ca.)HerrerNiveau 1 - 2Tirsdag kl. 18-19
Senior træning niveau 1+2
KIF-Tennis "Senior-klubben"
19 - 60(ca.)HerrerNiveau 3 - 4Tirsdag kl. 19-20
Senior træning niveau 3+4
Torsdag 18:30-20:00
Senior træning niveau 4
KIF-Tennis "Herre-klubben"
19 - 60(ca.)DamerNiveau 1 - 2Tirsdag kl. 18-19
Senior træning niveau 1+2
KIF-Tennis "Dame-klubben"
19 - ?DamerNiveau 3 - 4Tirsdag kl. 19-20
Senior træning niveau 3+4
KIF-Tennis "Dame-klubben"
60+Herrer/DamerAlleMandag kl. 9-11
KIF-Tennis 60+ klubben"
FirmasponsorHerrer/DamerAlleOnsdag kl. 07-09Tennis Netværk Kolding (KIF Tennis)

 

Niveau Beskrivelse
1Begynder - Har ikke tidligere modtaget træning, eller har trænet 1 sæson.
Ønsker at lære de grundlæggende principper og møde andre nystartede.
Du lærer grundlæggende teknik og tennisregler.
2Let øvet - du har tidligere modtaget tennistræning (1-3 sæsoner). Du kan de grundlæggende slag, og ønsker at komme et skridt videre med dit spil. Målet er at bliver mere stabil og forbedre din teknik, samt lære grundlæggende taktik.
Kan med ligeværdig partner holde bolden i spil 7 gange ved 7 til 10 forsøg.
3Øvet - Har spillet jævnligt i flere år. Kender principperne for serv, grundslag, angrebsslag, flugtninger og smash. Kan de samme ting, som i niveau 2, men har mere stabilitet i spillet.
Du har lyst til at få ny inspiration, og forbedre både din teknik og den taktiske del af tennisspillet.