Ny Erhvervsklub

Koldings nye Tennis-erhvervsklub er et netværk er for erhvervsfolk, som i en travl hverdag ønsker at kombinere motion og netværk – det giver en god start på dagen 🙂

  • og det uanset om du er erfaren eller ikke har haft en ketcher i hånden før – for der spilles niveauinddelt på 4 indendørs tennisbaner
  • vi sørger for både ketchere og bolde, så du behøver blot at møde op med praktisk tøj og indendørs sko
  • der spilles hver onsdag kl. 7.00 – 9.30 i Kolding Ketcher Center – først tennis fra kl. 7.00 – 9.00 og derefter netværk over en kop kaffe m/morgenbrød og en go’ snak. Der spilles indendørs hele vinteren og indtil ultimo april 2019. Og derefter fortsætter vi udendørs.
  • der er en meget erfaren træner/instruktør med én gang hver måned, cheftræner Darel Travancic, som ligesom i dag hjælper godt i gang eller videre i det rigtige tempo, så du oplever alle glæderne på et niveau, som er tilpasset dig
  • Jørgen Bruun fra Business Kolding og Per Thestrup fra C2-relations og formand for KIF Tennis er på skift spilfordeler og koordinerer pointspil m.m. de gange, hvor vi ikke har træner på.
  • prisen for at deltage består dels i et vintermedlemskab af Kolding Tennis Klub på kr. 450,- samt betaling for baneleje af 4 baner i 2 timer og træner m.m. på kr. 1.500,- for resten af sæsonen. Det kan dog gå lidt op eller ned afhængig af, hvor mange deltagere vi får i erhvervsnetværket. Det faktureres som deltagelse i erhvervsnetværket og er dermed selvfølgelig også fradragsberettiget.
  • vi har et ønske om, at nå op på i alt 20 deltagere i erhvervsnetværket. Det vil give en god variation i spillemuligheder og sikrer, at der altid vil være mange forskellige at spille med.
  • deltagerne i netværket er velkomne til at tage gæster med. Tilbuddet er: Kom og spil med – kvit og frit de første gange – og se om, det giver værdi for dig.

Jeg håber hermed at have givet svar på de spørgsmål, som I havde – og hvis ikke så kontakt mig endelig på min mobil 51 52 61 15 eller mail lau@herborg.dk.

Med venlig hilsen

Lau Herborg

 

 

Related posts