Billeder fra Sommer Camp

KIF Tennis har i den forgangne uge afholdt Tennis Sommer Camp, for første gang i klubbens historie.
30 tennis-glade børn, har spillet en masse tennis og hygget sig, sammen med Lotte Gundtoft og hendes 3 dygtige assistenter Josephine, Tobias og Mikkel.

 

Trods det skiftende vejr har arrangementet været en stor succes, og vi håber at mange af de der har deltaget, har lyst til at forsætte med at spille tennis, så vi kan få endnu flere unge spillere i klubben.

 

Torsdag kom Lars fra Sky-Photo.dk forbi og tog billeder fra luften med sin drone. Det var et ret populært indslag – der var mange teknik-interessserede børn, der syntes at det var en “sej” drone Lars havde taget med.

 

KIF Tennis gentager succesen næste sommer.

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider