Turneringhold

3. Division

Førsteholdet i KIF-Tennis spiller i 3. division. Holdet er for meget øvede herrespillere og det er holdleder Niels Mørk, der udtager spillere til holdet. Hver runde udtages 4 spillere til holdet, som hver spiller en singlekamp plus en doublekamp mod rundens modstander. Kampene afvikles i weekenderne. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med de bedste spillere, skal du tilmelde dig til træningsholdet “Elite/Turneringsspillere”, der træner om torsdagen, samt kontakte Niels Mørk der står for holdet.

Liga 3

Klubbens andethold spiller i Liga 3 turneringen. Lige som førsteholdet består holdet af 4 spillere og holdet spiller deres kampe i weekenderne. Holdet er for øvede herrespillere og det er holdleder Magnus Sørensen der udtager spillere til holdet. Hvis du vil tilspille dig en plads på holdet, skal du tilmelde dig til træningsholdet “Elite/Turneringsspillere” der træner om torsdagen samt kontakte Magnus der står for holdet.

2 mandshold m/k

Vi har i år flere hold med i JTU’s 2-mands turneringer. Vi har dels nogle faste hold, men også et åbent hold, hvor vi skifter fra gang til gang.
Der er både en damerække samt herrerække.

Det åbne hold består af 2 spillere hver gang, og der vil være udskiftning fra gang til gang, så alle der ønsker det, får mulighed for at være med.
Hvis du har lyst til at være med, skal du kontakte Per Thestrup (pthestrup@gmail.com).

KIF Tennis klubmesterskab

Vi arrangerer igen i år en klubmesterskabsturnering, og vi håber at du har lyst til at være med.
Det er en turnering for alle klubbens spillere både øvede og ikke så øvede.
Her får du mulighed for at spille rigtige kampe mod klubbens øvrige spillere.

Format og tidspunkt er endnu ikke fastlagt endnu, så følg med på hjemmesiden, nyhedsmails, facebook