Koldings hyggeligste klub

Velkommen i KIF Tennis

Hvert forår kikkes længselsfuldt efter maj måned, hvor vi for alvor skal i gang med tennisspillet. Selv om vi har 2 kunststofbaner med lysanlæg, hvor vi kan spille hele året, er det røde grus noget helt særligt.

KIF Tennis råder over 4 baner, beliggende ved siden af Sydbank Arena (Kolding Hallerne) i Koldings sydlige bydel. Klubben er en forening under KIF-paraplyen og drives af frivillige kræfter. Det betyder at klubben fungerer bedst, når alle løfter i flok. Om ikke andet så ved at man bakker om de forskellige arrangementer, der foregår i klubben. Fællesskab og hygge er værdier som kendetegner os – alle er meget velkomne, og vi tager godt imod nye medlemmer.

Klubben tilbyder prismæssigt meget attraktive kontingenter, og der kan vælges mellem helårskontingent og vinterkontingent. Der er særlige tilbud til familier,  juniorer, studerende og 60+

Vi har mange aktiviteter i løbet af sæsonen. Vi er sikre på der også er noget for dig – så mød op og bliv en del af fællesskabet. Vær med til at gøre klubben til byens hyggeligste tennisklub.

Vi håber, du vil spille tennis hos os, og du har allerede taget det første skridt ved at finde vores hjemmeside. Vi glæder os til at møde dig.

Ønsker du kvit og frit at prøve om tennis er noget for dig, så kontakt en fra bestyrelsen. Du kan låne ketcher og bolde af klubben.

Velkommen i KIF Tennis.