Booking Vejledning og Regler

Booking af baner til KIF-Tennis

Du skal booke banen for kunne spille. Banebooking kan kun foretages af medlemmer i KIF Tennis. Alle spillere på banen skal være registrerede under “Medspiller” på banebookingen, medmindre der betales for en gæst. Læs mere længere nede på siden her.

Bookning af baner i KIF-Tennis skal ske via vores online bookingsystem Matchi. Du kan booke på flere måder:

  • Fra en computer hvor som helst i verdenen. Det er nemmest at gå via vores hjemmeside http://kif-tennis.dk og klikke på knappen her:
  • Fra en mobiltelefon, IPad eller Tablet ved at installere Matchi app’en eller via vores hjemmeside http://kif-tennis.dk.

Du bruge din e-mailadresse og din adgangskode for at logge ind i Matchi. Du bestemmer du selv adgangskoden når du opretter din Matchi profil. Har du allerede en Matchi profil/konto skal du bruge denne.

Glemt adgangskode?
Hvis du glemmer din adgangskode kan du få tilsendt en ny via e-mail – følg vejledningerne på https://matchi.se

Husk at tilføje medspiller 

Hvis du spiller med en anden af klubbens medlemmer skal du huske at tilføje ham/hende som medspiller når du booker en bane. Hvis ikke du booker med en medspiller koster det 75 kr. pr. banetime (se “Spil med gæst” herunder).

Husk at slette din reservation i god tid hvis du ikke skal bruge banen, så andre kan reservere den.

Se guiden herunder for mere information om banebooking

Sletning af bane

  • Log ind på samme måde som når du skal booke en bane
  • Klik på den banetime du har reserveret.
  • Bekræft sletning.

Spil med en gæst

Hvis du ønsker at spille med en gæst der ikke er medlem af klubben, skal du blot undlade at tilføje en medspiller når du booker en bane – det koster 75 kr. pr. banetime at spille med en gæst.
Vi har ikke som i det tidligere system mulighed for at administrere gæstebilletter, og det er derfor ikke længere muligt at spille gratis med gæster – til gengæld er man ikke begrænset til 3 gæstetimer, men kan booke og betale for så mange gæstetimer, som man har brug for.

Adgang til banen

Du får en adgangskode du skal taste på et panel ved døren.
Det er ikke tilladt at låne sin kode ud til andre.

Vi vil jævnligt føre kontrol med hvem der spiller på banerne og overholdes disse enkle regler ikke, vil vi betragte det som snyd og opkræve en bod.