Find din medlemsgruppe

I KIF-tennis ønsker vi at sikre, at du som medlem, er aktiv og kommer ud og spiller og træner, så meget du har lyst og tid til.

Vi vil derfor gerne, have dig til at finde din medlemsgruppe, ved hjælp af skemaet herunder, og blive medlem af vores facebook grupper.

På den måde, kan give dig relevante informationer via facebook, og samtidigt vil du få forbindelse til de andre spillere i din gruppe.

Facebookgrupperne bruges dels til at informere om hvad der sker i klubben, og dels af spillerne selv, til at søge efter andre at spille med.

Traditionelt har de fleste tennisspillere haft en fast makker, som de spilllede med  – den model forsøger vi at lave et alternativ til, for de spillere som gerne vil spille mere.

Ulempen ved kun at have en, eller meget få faste makkere, er at det kan være svært finde et tidspunkt, hvor man begge kan spille, og hvis ens faste makker bliver skadet eller er på ferie, kommer man ikke ud og får spillet. En anden ulempe er, at man ikke altid udvikler sig så meget, når man altid spiller mod den samme modstander.

Gennem vores facebook grupper, kan man på en nem og uformel måde, finde andre spillere i samme aldersgruppe og på ca. samme niveau, som man kan aftale kampe/spil med.

Facebookgrupperne er blevet en stor succes og er den direkte årsag til, at mange medlemmerne får spillet mere end de normalt ville have gjort og det giver mange nye relationer.

Find din medlemsgruppe her og anmod om medlemskab i den ønskede facebook-gruppe. Er du i tvivl om dit niveau så kig på skemaet nedenunder.

AlderKønNiveauTræningFacebook gruppe
0-18Drenge/PigerAlleJunior træning
Torsdag kl. 16-18
KIF-Tennis "Junior-klubben"
19 - ?HerrerNiveau 1 - 2Tirsdag kl. 17-18
Senior træning niveau 1+2
KIF-Tennis "Senior-klubben"
19 - ?HerrerNiveau 3Tirsdag kl. 18-19
Senior træning niveau 3
KIF-Tennis "Herre-klubben"
19 - ?DamerNiveau 1 - 2Tirsdag kl. 17-18
Senior træning niveau 1+2
KIF-Tennis "Dame-klubben"
19 - ?DamerNiveau 3Tirsdag kl. 18-19
Senior træning niveau 3
KIF-Tennis "Dame-klubben"
60+Herrer/DamerAlleMandag kl. 9-11
KIF-Tennis 60+ klubben"
FirmasponsorHerrer/DamerAlleOnsdag kl. 07-09Tennis Netværk Kolding (KIF Tennis)
Niveau Beskrivelse
1Begynder
Har ikke tidligere modtaget træning og spillere som har spillet 1-2 sæsoner.
Ønsker at lære de grundlæggende principper og teknik, og møde andre nystartede.
2Let øvet
Har spillet og fået træning i 3 eller flere sæsoner.
Kender principper for serv, grundslag, angrebsslag, flugtninger og smash.
Kan med ligeværdig partner holde bolden i spil 7 gange ved 7 til 10 forsøg.
3Øvet
Har spillet jævnligt i flere år (gennemsnit 1 gang pr. uge hele året). Føler sig sikker i de fleste principper fra niveau 2. Kender desuden de taktiske principper for single og doublespillet.
4Meget øvet
Har spillet jævnligt igennem flere år (gennemsnit 1-2 gange pr. uge hele året) Kender alle principper for forskellige slag og tilhørende benarbejde. Deltager i klubbens interne turneringer og spiller f.eks. på DGI hold.
5Elite/Turneringsspiller
Har spillet jævnligt igennem mange år (gennemsnitligt 2 gange eller flere pr. uge hele året) Kan alle færdigheder, spiller kampe i DTF regi på min. Jyllands-, fyns- eller sjællandsserie niveau eller højere. Har ambitioner om at blive bedre til kamp.