Nyt klubhus


Begivenhedsdetaljer


KIF Tennis får nyt klubhus til 2021 sæsonen.

Kolding hallen har taget initiativ til at erstatte KIF Tennis klubhuset med et nyt klubhus til deling mellem KIF Padel, KIF Bowls og KIF Tennis.
Det nye klubhus skal efter planen allerede stå klart i februar måned, til indvielse sammen med det nye Padel Tennis anlæg.

Det gamle “originale” Tennis klubhus, som dannede ramme om byens hyggeligste klub vil blive savnet. Vi håber at vi kan bringe den samme gode klubstemning med over i de nye lokaler – det arbejder vi på i forbindelse med indretningen af det nye klubhus.

Klubhuset stod foran en større renovering og det var derfor et godt tidspunkt, at indgå i et samarbejde med Kolding hallen og vores nye KIF kollegaer i Padel og Bowls, om et nyt fælles klubhus.

Bestyrelsen har i efteråret haft et godt og konstruktivt samarbejde med Kolding hallen og de øvrige involverede afdelinger om planerne for det nye klubhus.
Det nye klubhus bliver en del af Kolding hallen, der nu står for vedligeholdes og rengøring af lokalerne. Samtidigt skal vi dele lokalerne og området på “vores” side af hallen med KIF Bowls og KIF Padel, og vi glæder os til at der kommer endnu mere liv i og omkring klubben.

mvh
Per Thestrup